Vi presenterar - Jaana Gander!

Publicerad
Jaanas

Idag presenterar vi Jaana Gander, ansvarig för bland annat utbildning och utveckling på Västsvenska Innebandyförbundet. 

Jaana Gander, 50 fyllda, gift och med vuxna barn. Bor sedan 18 månader på Orust och njuter av lugnet, landet och havet på fritiden.

Startade min innebandykarriär som målvakt när jag var 13 år. Har spelat fotboll och tränat friidrott i min ungdom men valet föll på innebandy. När jag fyllt 18 år så började jag döma innebandy och dömer några enstaka matcher på lägre röd nivå fortfarande. 

Arbetar med utbildnings-och utvecklingsfrågor. I arbetet har jag förmånen att träffa många härliga och engagerade människor i olika roller, vilket utvecklar mig. Den ena arbetsdagen är inte den andre lik och det är stor variation med allt från att möta ungdomar som ska börja döma, till ledare och föreningar som utbildar sig och/eller vill bolla idéer.

Senaste säsongen har det varit stor fokus på Lärresan - vår värdegrundsutbildning, samt spelarutvecklingsdagar för våra ungdomar.

Att få vara med på både individers och föreningarnas utvecklingsresa är fantastiskt roligt och ger så mycket energi. Tack alla ideella för ert fantastiska och viktiga arbete – ni gör skillnad!

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS