" />

Vi presenterar - Catharina "Cattis" Olsson

Publicerad
Cattis Photo

Vi gör måndagarna lite roligare med att fortsätta presentera vår styrelse.

Catharina "Cattis" Olsson, ett välkänt ansikte för många och även hon eldsjäl sedan många år. Sitter i styrelsen med ansvarsområde Utbildning. Läs vidare för att få reda på lite mer om Cattis! 

Bosatt i Munkedal, bor med sambo och har fyra vuxna barn. Jobbar som medicinsk sekreterare/vårdadministratör på en vårdcentral. Min bakgrund i föreningslivet är att jag har varit aktiv i fotboll, vollyboll samt i häst- och hundsport.

Engagerad i Dingle AIK sedan många år tillbaka, halkade in på ett bananskal då dottern började spela innebandy och även två av hennes bröder. Som föreningsmänniska ställer jag gärna upp och hjälper till där det behövs och i DAIK har jag jobbat ideellt - både som förälder runt lag, i kommittéer och i styrelsen. Sedan 2011 har jag rollen som ordförande. Mitt engagemang är fortsatt stort och det beror på att vi har en härlig hjärtlig, familjär gemenskap i föreningen och för att man får så mycket tillbaka genom idrotten.

Efter några år i Dingle AIK blev jag tillfrågad om jag vill vara ledamot i Bohuslän-Dals Innebandyförbunds styrelse och var, liksom Mikael Åkerström, delaktig i sammanslagningen med Göteborgs innebandyförbund till Västsvenska innebandyförbundet, där jag är ledamot. I Västsvenska Innebandyförbundet styrelse ska jag med hjälp av Jaana Gander på kansliet driva utbildningsfrågor.

Idrott bidrar till gemenskap, glädje och inte minst påverkar det folkhälsan på ett positivt sätt och det ska vi uppmuntra!

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS