Vår distriktschef slutar på Västmanlands Innebandyförbund.

Publicerad
Stefan K (1)

 

Västmanlands Innebandyförbunds distriktschef Stefan Karlsson har fattat sitt beslut. Han väljer att lämna sin tjänst den 1:a december 2023.

 

Stefan Karlsson;
- Det hela är väldigt odramatiskt. Jag känner att jag vart väldigt länge på min position och nu är det dags för mig att lämna över staffetpinnen till andra. Det har vart 14 magiska år på förbundet och jag har haft förmånen att lära känna många härliga människor under min tid i innebandyns tjänst. Det är människor som jag idag kallar mina vänner.

Jag kommer självklart att vara med och stötta vem det än blir som tar över jobbet på Västmanlands Innebandyförbund. Jobbet med att utveckla innebandyn i Västmanland är en viktig pusselbit för våra föreningar.
 
Vi har under min tid inom organisationen arrangerat många tävlingssäsonger men även ett VM och DM samt Poolspelsfesten. Jag har även på nära håll fått möjligheten att följa våra Distriktslag i kampen om SM medaljer.
  
Jag kommer inte försvinna från innebandyn helt och hållet. Jag älskar att jobba med människor och utveckling av organisationer. Jag kommer att börja min nya tjänst som Klubbchef hos Västerås Innebandy. Jag ser fram emot att ha ett gott samarbete i framtiden med er alla trots att jag bytt miljö.

Stort tack till alla er som jag träffat genom åren. Tack till Västmanlands Innebandyförbund & Tack till Västerås Innebandy som ger mig möjligheten att jobba i en förening igen.
 
Vi ses Innebandyvänner.
  
Stefan!!
 
Ordförande Richard Lind:
- Väldigt tråkigt att Stefan väljer att lämna sitt uppdrag som Distriktschef för Västmanlands Innebandyförbund men både jag och styrelsen respekterar så klart beslutet. 
 
Stefan har under sina år i Förbundet varit en väldigt engagerad person som brinner för Innebandyn i distriktet och har varit ett stort stöd till våra föreningar och till stor nytta för VIBF:s verksamhet.
 
Vi önskar Stefan lycka till i sin nya roll.
 
Arbetet med att rekrytera ny person kommer att påbörjas snarast.

Richard Lind
Ordf Västmanlands Innebandyförbund

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS