Spelar- och ledarutveckling hos förening 2024/2025

Publicerad
IMG 2040

Vi kommer fortsätta vår satsning även säsong 2024/2025 med Martin Olofsson som vår spelar- och ledarutvecklare hos föreningar. 

Spelar- och ledarutveckling i er förening
Boka kostnadsfria inspirationsträningar. Satsningen är för spelare och ledare på Blå och Röd nivå vilket innebär spelare mellan 10 och 16 år. I vårt distrikt gäller det lag i serier från Blå 3 upp till Röd 1.

Syftet med spelarutveckling i förening är att sprida kunskap och nya idéer till spelare och ledare. Träningarna har ett innehåll som är utvecklande för spelare på Blå och Röd nivå och anpassas efter era behov och önskemål.

Besöken kan också innefatta fokus på ledarskap om hur ni kan själva jobba med spelarutveckling i era lag/förening. Detta görs som ett enskilt moment utanför träningstid.

Laget som bokar ska stå för träningstid, spelare, material samt att lagets ledare ska vara närvarande och aktiva på träningen tillsammans med spelarutvecklaren.

Martin kommer att finnas tillgänglig för träningskvällar främst på måndagar och tisdagar (från ca 17.00 och framåt). Vissa onsdagar (från ca 18.00) och helger kan fungera efter överenskommelse.

Vi ser gärna att ni bokar hela kvällar så han kan besöka flera ungdomslag samma kväll för att få ut mycket träningstid av besöket.

Besöken är kostnadsfria.

Steg 1. Maila Martin att ni är intresserade av besök med inspirationsträning.  

Vi kollar på ett datum som passar.  

Steg 2. Berätta om träningstider, spelarantal och behov/önskemål.

Steg 3. Inspirationsträning hålls.  

Steg 4. Ge kort feedback efter besöket.

Möjlighet för återkoppling och vidare kontakt finns.

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS