Kommunikation I Svensk Innebandys Officiella App

Genom en ny funktion i Svensk Innebandys app kan föreningar och lag på ett enkelt sätt kommunicera rätt innehåll till rätt personer.

På föreningens och alla lagens sidor finns en ny flik som heter "Inlägg". Den fungerar ungefär som fliken "Inlägg" på en Facebook-sida och där kan ni posta inlägg med text, bild, video, länkar med mera till alla som följer föreningen eller laget.

Målgruppstyra inläggen

Den unika med funktionen i Svensk Innebandys app är att inläggen kan målgruppsstyras mot användare kopplade till föreningens lag utifrån till exempel deras lagroll (spelare, ledare, målsmän, följare), ålderskategori på laget (barn, ungdom, senior) och andra urvalskriterier. På så sätt kan ni enkelt kommunicera rätt innehåll till rätt personer.  

Inläggsfliken finns även på lagens sidor, där lagadmins kan styra inlägg till olika roller i laget.

Kan skicka pushnotiser

Publicerade inlägg visas i mottagarnas hemfeed på startsidan i appen, samt på inläggsfliken på lag- eller föreningssidan. Det går även att schemalägga publiceringen av inlägg, välja om det ska skickas en pushnotis till målgruppen vid publicering, om inlägget ska kunna gillas och kommenteras eller inte.

För att kunna posta inlägg behöver man ha en roll som admin i laget, eller admin i föreningen för att posta på föreningsnivå.

 

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS