WELCOME CUP 2023

Publicerad
Klubbor ligger på ett mål
Lördag 13 maj bjuder vi in till den sjunde upplagan av innebandyturneringen Welcome Cup. Denna gång blir Borlänge, Maserhallen för första gången spelplatsen.
Cupen vänder sig till alla lag som verkar för inkludering och mångfald!

Turneringen startades 2016. Tidigare har den spelats i Göteborg förutom vid ett tillfälle i Skene. Nu vill vi ge fler möjligheten att bland annat kunna spela mot det Somaliska Innebandylandslaget och Somalia Bandy.

För att vara med krävs inga tidigare erfarenheter. Klubbor kommer finnas att låna på plats. Det kommer finnas en tid i Paradishallen nu den 19/4 kl 17.30 - 19.00 där vi kommer samlas ett gäng som vill testa sporten. Sedan kommer denna dag att finnas varje vecka fram till den 10/5 för de som vill träna inför cupen. 

Spelformen är beroende av hur många lag som deltar. Spelschemat kommer att läggas upp så att alla lag spelar minst tre matcher. Speltiden kommer att vara 2 x 15 minuter med sista minuten effektiv speltid. Vi spelar enligt Svenska Innebandyförbundets regler med t ex fem utespelare plus målvakt. Maximalt kan ett lag ha 20 spelare per match.

De deltagande lagen delar på intäkter och kostnader d v s ingen gör detta för att tjäna pengar på turneringen. Eventuellt överskjutande belopp av anmälningsavgiften, 1000:-, betalas tillbaka efter turneringen. Skulle beloppet inte täcka kostnaderna reglerar vi det efter turneringen. Tanken är att genomföra turneringen till så låg kostnad som möjligt utan att någon arrangör gör vinst!

Anmälan görs senast den 19 april till Pontus Berger, email pontus.berger@gmail.com, telefon 0761-60 39 99. Anmälningsavgiften betalas till Mölndals IBFs postgiro 61 71 79-7.

Om du har några frågor eller funderingar går det bra att vända sig till;
Pontus Berger, Bergsjön SK, telefon 0761-60 39 99, email pontus.berger@gmail.com

Inez Rehn, Svenska Innebandyförbundet, telefon 0760-10 73 34, email inez.rehn@innebandy.se

Maja Nordin, Gävleborgs- Upplands- och Dalarnas Innebandyförbund, telefon 0793-33 74 57, email maja.nordin@innebandy.se

Välkomna!

Publicerad av Maja Nordin

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS