Publicerad

Spelschemat för Legendernas Kamp 2022 är nu klart och alla matcher spelas lördag 17 september i IFU Arena. Matcherna spelas i IFU B och IFU D.

Tabell:

Spelschema:

Första matcherna startar kl 10:20 och den sista finalen spelas kl 17:00. Det finns en utmärkt lunchbuffé i IFU Arena som vi rekommenderar för lunch. Det finns även kiosk med lite enklare rätter, godis, kaffe, dricka osv.

Matchtiderna är 1x10 minuter i alla matcher. Det är rullande tid som gäller men tiden stannas vid mål och utvisningar. Dessutom är det effektiv tid de sista tre minuterna i alla matcher. Det är inte tillåtet att ta Time-Out. Vi spelar enligt dagens regelverk så fotpass och dubbelfot är tillåtet att använda. Ej tillåtet att passa egen målvakt.

Vi kommer att lägga in alla matcher i vårt datasystem IBIS inklusive trupper, målskyttar, poängliga osv.

Då matcherna är korta halveras alla utvisningar. U2=1 min, U5= 2,5 min osv.

Resultat och tabeller uppdateras fortlöpande på vår hemsida, om två eller fler lag hamnar på samma poäng i tabellen sorteras de automatiskt av datorn enligt följande:

1. Inbördes möte mellan alla lag på samma poäng.
2. Inbördes målskillnad mellan alla lag på samma poäng.
3. Flest gjorda mål mellan alla lag på samma poäng.
4. Total målskillnad där alla matcher i gruppen räknas.
5. Flest gjorda mål där alla matcher i gruppen räknas.

Alla lag går till slutspel. De fyra första lagen går till A-slutspel medan de fyra sista lagen går till B-slutspel.

I slutspelet avgörs matcherna med straffläggning om det blir oavgjort. Fem straffar per lag. Notera den nya straffregeln där det räcker att boll eller spelare rör sig mot mål. Man kan alltså dra bakåt så länge det sker medan du själv är på väg framåt.

Det spelas två finaler: Herrar A-slutspel och Herrar B-slutspel.

Alla matcher döms av två domare. Ni betalar inget till domarna utan allt är inkluderat i anmälningsavgiften.

Vi hoppas att alla spelare får en riktigt trevlig nostalgitripp och låt de två bästa lagen vinna!