Sommarinnebandy på studan

Publicerad
Sommarinnebandy på studan (1)

I helgen så genomförde vi sommarinnebandyn på studan, tyvärr så fick lördagens matcher ställas in/flyttas pga av den stora mängden vatten som låg på planen. Söndagens matcher gick att genomföra även om planen var lite "vattensjuk" på sina ställen. IS Saga valde att flytta in sina matcher och spela på IFU Arena medans matchen mellan Rasbo och Alunda herr flyttas fram och spelas senare i sommar.   

Söndagens matcher var trevliga inslag där spelare i blandade åldrar från Alunda, Storvreta, Uppsala Teknologer, SK Vide, Vaksala, Hagunda, Björklinge, IS Saga, Tobo/Örbyhus, Tierp och Dannemora/Österby deltog. 

"Uppsala summer zone är en ruskigt häftig aktivitetsyta, och det var kul att se hur många barn, vuxna & ungdomar som nyttjade ytan samtidigt som vi var där och spelade på innebandyplanerna. Det fanns bland annat basketkorgar(Där Simon Andrén satte en och annan trepoängare och visade åter igen prov på sin ruskiga mångsidighet när det kommer till tekniska moment inom olika idrotter) olika planer för racketsport, schack, fotbollsmål mm. Så jag kan verkligen rekommendera alla att besöka summer zone, det finns verkligen något för alla. Det var en härlig mix på ytan mellan olika kompisgäng/barnfamiljer och det matchspel som vi under eftermiddagen genomförde i den finfina uppsalasolen med tjejer från Alunda, Tierp och Dannemora/Österby(en härlig tillställning som inramades av en prickfri domarinsats av allas vår Olle Isacsson)" säger en lätt solbränd Johan Good om gårdagen.  

Stort tack till alla som deltog, vill du ta del av mer information om aktivitetsytan så besök Uppsala kommuns hemsida 

 

 

 

Publicerad av Administrator

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS