Snart börjar Knatteligan -spelschema klart!

Publicerad
Två Glada Knattar Som Gör Segertecknet
Snart är det dags för säsongens höjdpunkt - Knatteligan!  Nedan finns direktlänkar till alla serier.
Noteringar:
* De första matcherna spelas 21-22 oktober men det är absolut inte alla lag som börjar den helgen.
* De föreningar som har två lag i samma sammandrag kommer generellt inte att möta varandra. Det har vi inte hunnit justera än men det kommer att lösas de kommande veckorna. Om det exempelvis är en match mellan två Storvretalag och en annan match mellan två Rasbolag samtidigt så kommer vi byta plats så att det blir Storvreta mot Rasbo på båda planerna.
* Knatteligan Flickor grön 1 är en liten grupp med bara fyra lag. Ni möter varandra några gånger men har också matcher i Knatteligan flickor grön 2 för att få lite variation.
* I Knatteligan pojkar grön 2 grupp 2 deltar nio föreningar med två lag vardera. Sedan har vi Tobo/Örbyhus som bara deltar med ett lag. I de sammandrag där Tobo/Örbyhus deltar kommer därför ett ensamt lag från en annan förening att delta. Ex Almunge, Almunge lag 2, Tobo Örbyhus och Vaksala. Vaksala får i detta fall alltså inte åka med båda sina lag.

Här finns våra direktiv för Knatteligan:

https://www.innebandy.se/uppland/tavling/knatteligan-gron-niva-7-9-ar

Via denna länk finns alla våra serier snyggt presenterade. Nås längst ner på hemsidan om ni klickar på länken "spelschema". https://www.innebandy.se/uppland/tavling/spelschema

Spelschema direktlänkar:

Frågor? Kontakta uppland@innebandy.se

Publicerad av Simon Andren

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS