Finallagen klara till DM-finalerna 13-14 februari

Publicerad
Hagundif Damjunior
Den senaste veckan har flera DM-semifinaler spelats och nu är det klart vilka åtta lag som kommer att spela DM-final 13-14 februari i IFU Arena Gibon.

På damsidan blev det rafflande värre mellan Storvreta Ungdom IBK och Hagunda IF. Hagunda ledde med 5-2 men Storvreta Ungdom kom tillbaka med tre snabba mål i slutet av matchen vilket innebar att matchen fick avgöras i förlängning där Saga Levinsson blev hjältinna för Hagunda.

Den andra damsemin blev inte lika spännande. Storvretas allsvenska lag var klassen bättre än Sirius D1-lag och matchen slutade 8-1. Amanda Ljunggren trivdes mot sin gamla förening och gjorde 2+2 i matchen.

På herrsidan kommer det att bli en final mellan de båda H1-lagen Rosersberg Arlanda IBK och Vaksala SK IBK. Vaksala tog sig till final via seger med 6-3 mot Alunda IBF. Melvin Alm Mendoza poängbäst för Vaksala i den matchen. Rosersberg Arlanda blev klara för final igår kväll efter seger med 9-4 mot IS Saga. Här ledde DM-sensationen Saga med 3-1 i den andra perioden och de kostade dessutom på sig att missa bägge sina bonusstraffar.

DM-finalerna spelas 13-14 februari. Det är fri entré i IFU Arena Gibon och matcherna sänds dessutom kostnadsfritt på Innebandy-TV.

Tisdag 13/2
Kl 18:00: DJ-final: Hagunda IF - Storvreta IBK
Kl 20:15: HJ-final: Hagunda IF - Storvreta IBK

Onsdag 14/2
Kl 18:00: Dam-final: Storvreta IBK - Hagunda IF
Kl 20:15: Herr-final: Rosersberg Arlanda IBK - Vaksala SK IBK

Vinnarna av seniorfinalerna erhåller 5000 kr vardera samt varsin plats i Svenska Cupen 2024/2025.

Publicerad av Simon Andren

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS