Den nya uppländska modellen för distriktslagsverksamheten

Publicerad
IMG 8071
I onsdagskväll, 29/3, hade Upplands Innebandyförbund möte angående distriktslagsverksamheten. En ny uttagningsmodell- och organisationsplan för Upplands distriktslag visades upp på hur det kommer se ut för de kommande två säsongerna.

Den nya modellen för uttagning och organisation är:

Uttagningsmodell

Grunden för uttagningen till distriktslaget är Upplands temaläger och turneringsdagar i maj. Utöver det kommer staberna följa spelare under ordinarie seriespel. Sammanlagt kommer ca 80 spelare (40 flickor och 40 pojkar) bli uttagna till Camp Uppland.

 

Camp Uppland

Mellansteget är Camp Uppland. Det är ett 2 dagars läger som är i augusti/september.

Efter Camp Uppland sker den sista uttagningen till Upplandslaget som därefter går in i fokus på SDF-SM. Upplandslaget kommer genomföra två förberedelseläger innan man åker på SDF SM i början av januari.

 

Distriktslagets nya Organisation

Den nya organisationen arbetar med flick- och pojklaget, vilket är Distriktslaget.

De nya rollerna:

Sportchef

Ted Wikström, ted.wikstroms@gmail.com 

Lagledare

Inspiratörer för både spelare och ledare

Kommunikatör

Sjukvårdare/Fysansvarig

Målvaktsansvarig

Materialare

Organisationen är ej fylld. Är du intresserad av någon plats. Hör av dig till Upplands Innebandyförbund. E-mail: uppland@innebandy.se

Matchstaber

Flick- och pojklaget kommer även ha egna matchstaber som ej är tillsatta. Är du intresserad av plats i matchstaben. Hör av dig till Upplands Innebandyförbund. E-mail: uppland@innebandy.se

Målsättning är att vi alltid i arbetet kring distriktslaget skall ha en jämlik organisation. Könsfördelning skall vara minst 40/60 dessutom är det viktigt att åldersfördelningen också är jämlik.

Publicerad av Martin Brandt

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS