Dagordning till tävlingskonferensen torsdag 7 mars

Publicerad
PXL 20230614 160703452
Upplands Innebandyförbund bjuder in alla våra föreningar till en lokal tävlingskonferens torsdag 7 mars i IFU Arena kl. 18-20. Vi håller till i konferensrummet K1 ovanför IFU A. På detta möte kan föreningarna diskutera och komma med förslag på ändringar i regelverket inför säsongen 2024/2025.

Tre personer per förening är välkomna på mötet. Endast föreningens ordförande kan anmäla deltagare. Anmäl era representanter senast måndag 4/3 till uppland@innebandy.se
Vi bjuder på lättare smörgås och dricka.

Dagordning Tävlingskonferens

§ 1 – Domartillsättning på grön nivå (Knatteligan)
Idag saknas det helt domare på många orter i Uppland vilket får till följd att vi skickar domare som åker flera mil enkel väg för att döma Knatteligan på grön nivå. Domarkommittén kommer att hålla i denna punkt och vill ha in föreningarnas syn på hur vi kan lösa detta på ett bättre vis.

§ 2 – Svenska innebandyförbundets nya seriestruktur och nytt upplägg D1 GUD och H2 GUD
Säsongen 2024/2025 blir den första säsongen med Svenska Innebandyförbundets nya seriestruktur. Hur påverkar detta våra GUD-serier och lokala serier? Genomgång.

§ 3 - Lägga in skottstatistik, målvaktsstatistik och publiksiffra i IBIS?  Musik och speaker? Vilka åldrar? 
Vi har fått in synpunkter från en förening som vill att vi tillsammans tittar på vad som ska rapporteras in i IBIS i olika åldrar samt vilka krav som ska finnas runt matchen.

§ 4 – Antal divisioner på herrsidan. Div 7?
Idag har vi två division 6-serier på herrsidan. Vi har fått in ett förslag från en förening att istället ha en div 6- och en div 7-serie. För- och nackdelar med detta diskuteras på mötet.

§ 5 – Åldersdispenser på ungdomssidan
Vi har fått in ett förslag från en förening kring att ta bort den generella åldersdispensen för ungdomsserierna. Om föreningar vill ha dispens för äldre spelare i ett lag får de begära dispens hos förbundet. Vi diskuterar för- och nackdelar med nuvarande system och ett förändrat system.

§ 6 – Uppländska juniorserier
Idag väljer många föreningar att delta i en seniorserie med spelare som egentligen är i junioråldern. Vi diskuterar för- och nackdelar med detta samt tittar på hur vi vill ha det i framtiden.

§ 7 - Övrigt

Varmt välkomna!

Publicerad av Simon Andren

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS