Spelarnas kreativitet visar hjärta för föreningen

Publicerad
Parastars Armband 1

FC Helsingborg Parastars visar upp sin bästa sida när det kommer till kreativitet, engagemang och hjärta. Nu har spelarna i laget gjort armband som de hoppas pryda alla FCH:ares handleder framöver.

Tidigare i veckan samlades några av spelarna i FC Helsingborg Parastars i det nyöppnade café – PS café – som klubben har anordnat. Över en fika bestämde sig spelarna för att gå på sin tränare Åsa Karmefors idé om att göra armband i föreningens lagfärger.

– Spelarna fick en rolig stund tillsammans och armbanden blev så fina att de själva köpte på sig ett par stycken, säger Åsa Karmefors.

Ja, för armbanden kostar och har ett värde för föreningen. Syftet med armbanden är nämligen att de kommer att säljas under säsongens SSL-matcher och på så vis kunna dra in mer pengar till föreningen.

– Det är en snygg detalj som visar upp vilket lag man håller kärt. Vi hoppas att försäljningen går bra såklart och att killarnas engagemang och initiativ når ut på det sättet.

Kommer pengarna som kommer från försäljningen av armbanden öronmärkas på något sätt?

– Inte så att de kommer vara bundna till något specifikt, men vi kommer förhoppningsvis kunna åka iväg på fler cuper med våra paralag, berättar Åsa Karmefors.

Publicerad av Wilhelm Nilsson, wilhelm.nilsson@innebandy.se

Skicka in din föreningsnyhet till oss!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS