" />

William Ahlgren är "Årets unga ledare" i Malmö

Publicerad
William Ahlgren Malmö FBC Årets Unga Ledare Nils Byrfors 1

Han fick ta emot Skånes Idrottsledarstipendie i våras. Nu har William Ahlgrens insatser i innebandyn fått uppmärksamhet igen. Föreningsledaren har nu blivit krönt till Malmö stads "Årets unga ledare".

Under fredagen arrangerade Malmö stad – i samarbete med paraplyorganisationerna Malmöidrottens Samarbetsorganisation (MISO) och Malmö Ideella – en gala för att hylla några av de mest lysande stjärnorna i Malmös föreningsliv. Det blev en färgsprakande kväll då mingel, mat och underhållning varvades med prisutdelning.

På podiet fick också Malmö FBC och innebandyn ta plats när Malmö FBC:s föreningsledare William Ahlgren fick ta emot priset, i kategorin "Årets unga ledare". 

– Jag är enormt tacksam över att få belönas för den tiden man lägger ner. Jag brinner oerhört för människor och gläds åt att se deras utveckling. För mig handlar det att alla ska vara välkomna, oavsett förutsättningar, säger William Ahlgren till Skånes Innebandyförbund.

Tidigare år fick William också ta emot Skånes Idrottsledarstipendie för bland annat sitt ovärderliga bidrag till både innebandysamhället och Malmö FBC:s sociala projekt.

Publicerad av Wilhelm Nilsson, wilhelm.nilsson@innebandy.se. Foto: Nils Byrfors

Nomineringen i sin helhet:

"Han prisas för sitt exceptionella ledarskap och ovärderliga bidrag till föreningen och sociala projekt. Han är ung, ambitiös och en aktiv ledare som stödjer och inspirerar. Inom innebandyn har han utmärkt sig som en förebild för unga spelare genom sitt empatiska och stöttande tillvägagångssätt. Hans förmåga att coacha och guida andra går långt utöver det förväntade."

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS