Vi presenterar - Mats Lomander

Publicerad
Matslomander

Vi är precis i startblocken för en ny innebandysäsong, för min del den fyrtionde sedan jag var med och grundade det som idag är FBC Lerum. Då var jag 20 år och ni får själva räkna ut min ålder då ;-)

Innebandy har varit en mycket stor del av mitt liv och idrott generellt. Spelade fotboll fram tills 25-årsåldern och idag är skidåkning, padel, mountainbike och framförallt småmålsinnebandy favoritaktiviteterna. I FBC Lerum har jag haft de flesta roller förutom kassör och numera benämns jag som ambassadör för klubben.

I maj 2018 blev jag invald som ny ordförande i det nya Västsvenska Innebandyförbundet och har sen dess fått uppleva spännande och utmanande år med konflikter, pandemi och andra händelser i världen. Men vi har stått oss starka och jag tycker att vår verksamhet ständigt utvecklas åt rätt håll.

Jag bor i Lerum med frugan Frida och 16-åriga dottern Maja - båda naturligtvis mycket aktiva inom innebandyn också.

Förra våren startade jag egen firma som jobbar för ett antal företag med coachning, utbildning, försäljnings- och marknadsfrågor generellt. Mycket inspirerande då detta också är frågor som jag brinner för inom Svensk Innebandy.

Det är också inspirerande att få möjligheten att jobba med svensk innebandy utifrån det stora perspektivet där Västsvensk Innebandy är en stor del av vår sport som tredje största distrikt men bortemot tiotusen spelare. Det finns otroligt många frågor att driva och alla är viktiga där jag ser att mina kollegor på kansliet och i styrelsen gör ett grymt jobb för att utveckla vår sport, förbundets verksamhet och support till alla våra föreningar.

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS