Vi presenterar - Lotta Fritzell

Publicerad
Lotta Fritzell Floorball Framed By Ak

Den här veckan blir det en styrelsepresentation på en onsdag... Lotta Fritzell, vars ansvarsområde inom förbundsstyrelsen är ekonomi,  berättar om sig själv och lite om bakgrunden till sitt stora engagemang inom innebandyn. 

Jag heter Lotta Fritzell, född och uppvuxen i Grästorp och är en ung 60-talist med passion för bl.a innebandy. Till vardags jobbar jag med ekonomi men det är med min familj, med vänner på eller utanför innebandyplanen samt på golfbanan som jag trivs allra bäst. 

Jag har 3 fantastiska barn med finaste respektive och de har gett mig fyra barnbarn på mindre än ett år vilket ger mindre tid för innebandy - men "ÄLSKAR´T"! 

Mitt innebandyengagemang började när sonen Gustav tog sina första steg på innebandyplanen, med Floda IBK som moderklubb. Sedan dess har man varit fast i olika roller som i styrelser, som matmamma, kassör, sekretariat m. m. 

Sedan 2018 har jag haft förmånen att vara lagledare för Pixbos damlag, där jag inte bara ansvarade för planering kring laget utan också fick möjligheten att vara del av en härlig gemenskap. Att kunna bidra till laget både på och utanför planen har varit otroligt givande samt gett mig ovärderliga minnen för livet med allt vi har upplevt tillsammans.

Idag är jag en stolt lagledare för U19 Dam där jag kommer fortsätta jobba inför kommande VM i Italien 2026. I Västsvenska Innebandyförbundet så är det såklart ekonomin som är "min puck" med detta härliga gäng! 

För mig har innebandy alltid varit mycket mer än bara en sport. Det är den gemenskapen som formas mellan spelare, tränare och alla andra runt omkring som gör det så speciellt. Alla jobbar med genuint intresse och med hjärtat för sporten. Att dessutom få följa Gustavs utveckling tillsammans med hans lagkamrater i olika lag är en stor bonus som jag värderar väldigt högt! 

När jag inte är upptagen med detta så tillbringar jag gärna tid i ett hus på Gotland, med familjen eller på golfbanan. Där finns en lugn och fridfull tillvaro som ger mig möjlighet att varva ner och ladda upp inför nya utmaningar. 

Ser fram emot en ny säsong som står just nu i startgroparna! 

Foto: Floorball framed by AK

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS