Boka in vår spelar- och ledarutvecklare för föreningsbesök

Publicerad
Eft Matchoversikt Arenan

Martin Olofsson från Töreboda är vår Spelar- och ledarutvecklare i Västergötlands Innebandyförbund. Martin kommer under 2023/2024 besöka föreningar och hålla i träningar för ungdomslag på blå och röd nivå. 

Martin kommer med lång erfarenhet från ledarskap inom idrott och hälsa för barn och ungdomar med huvudfokus på innebandy. De senaste åren har han varit tränare för BK Halna Herr.

Spelarutvecklare har varit önskvärt från föreningarna och uppgiften är att finnas som ett komplement till Svensk Innebandys ledarutbildning. Rollen kommer innefatta att sprida kunskap till ledare och att påminna ledarna om vad de lärt sig samt att bidra till innebandyutveckling i Västergötland. Beroende på vad behovet är kan spelarutvecklaren hålla i hela träningar, hålla enskilda moment eller observera och ge feedback till ledare och spelare. 
Martin har i uppdrag från Västergötlands Innebandyförbund att besöka träningar runt om i föreningarna på kvällstid för att bidra till att träningarna bedrivs kvalitativt och utvecklande.
Möjligheten att vara med i satsningen kommer i första hand erbjudas lag på blå och röd nivå. Vilket innebär spelare mellan 10 och 16 år. I vårt distrikt gäller det lag i serier från Blå 2 upp Till Röd 1.
 
Martin kommer att finnas tillgänglig för besök måndagar och tisdagar. Möjlighet till andra dagar efter överenskommelser kan ske. 
Vi ser gärna att ni bokar in hela kvällar så han kan besöka flera ungdomslag i en förening samma kväll. Bra om föreningen vid behov kan vara tillmötesgående och anpassa träningstider inför besök. 
Besöken är kostnadsfria för föreningar.


För att boka in Martin så kontaktar ni honom via mail till martin.olofsson@innebandy.se

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS