Exklusiva digitala domarföreläsningar i december

Publicerad
IMG 9836

Äntligen är det december och då börjar det närma sig de digitala domarföreläsningarna! Nedan finner du tre exklusiva domarträffar där du kommer kunna ta del av tre olika teman med tre extremt kunniga föreläsare inom sitt område. Ta chansen att ge dig själv en tidig julklapp med kunskap för att nå en ytterligare nivå inom din domarkarriär!

 

Paradomare

En digital träff för alla som dömer eller vill döma parainnebandy i GUD, där du kommer att lyssna på Elin Walfridsson (Parasport Gävleborg), där hon bland annat kommer gå igenom inkluderingsprocessen, parainnebandy och bemötande.

Datum: 8 december 2022

Tid: 18.00 – 19.00

Vart: Teams (länk kommer på mejlen du anger, när det börjar närma sig)

Anmälan: https://ibis.innebandy.se/Ibisklient/Kurs/KurstillfalleAnmalan.aspx?kid=10063

 

Tjejdomare

En digital träff för alla tjej/kvinnliga domare i GUD där du kommer få lyssna och prata med Madelene Westerberg. Hon har dömt innebandy i 17 år och har bland annat dömt 5 distriktslags-SM och en distriktslags-SM-final. Just nu är hon aktiv domare i Allsvenskan Dam och SSL Dam.

Datum: 15 december 2022

Tid: 18.00 – 19.00

Vart: Teams (länk kommer på mejlen du anger, när det börjar närma sig)

Anmälan: https://ibis.innebandy.se/Ibisklient/Kurs/KurstillfalleAnmalan.aspx?kid=10064

 

 

Mittsäsongsträff

En digital träff för alla domare i hela GUD där ni kommer att ha chansen att lyssna på en föreläsning med fotbollsdomaren Glenn Nyberg.

Glenn Nyberg har blivit utsedd till årets domare två år i rad 2020 och 2021. (Fotbollsåret 2022 har sin prisutdelning 27/12.) Glenn blev även officiell FIFA-domare 2016.

Matchcoachning och Kommunikation: Glenn kommer föreläsa om varför han tycker det är viktigt med kommunikation på planen mellan domare och spelare. Han kommer även berätta hur han kommunicerar med sina domarpartners.

Datum: 19 december 2022

Tid: 18.00 – 19.00

Vart: Teams (länk kommer på mejlen du anger, när det börjar närma sig)

Anmälan: https://ibis.innebandy.se/Ibisklient/Kurs/KurstillfalleAnmalan.aspx?kid=10065

 

Allt gott!

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS