Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Spelarutveckling 14 år

Spelarutveckling Flickor/Pojkar 14 år

(födda 2007)

En spelarutbildning

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar och upplägget/innehållet är framtaget i enlighet med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell. 

Vi vill betona och understryka att spelarutvecklingen är en kompletterande utbildning till den som redan sker ute i föreningarna genom träningar och seriespel. Vår ambition är att ha spelarutvecklingsträffar med hög kvalitet där deltagarna får med sig såväl nya innebandyintryck som nya vänner. Alla som gillar att spela innebandy är välkommen på vår spelarutveckling!

Innehåll och upplägg

Det kommer genomföras fyra samlingar i Spelarutveckling Flickor/Pojkar 14 (födda 2007) säsongen 2021/2022.

De tre första samlingarna är 4 timmar långa och sista samlingen är en heldag.

Flickor 14
Samling 1 - 12 juni
Samling 2 - 22 augusti
Samling 3 - 25 september
Samling 4 - oktober (i samband med SSL-match) exakt datum meddelas efter sommaren

Pojkar 14
Samling 1 - 13 juni
Samling 2 - 21 augusti
Samling 3 - 26 september
Samling 4 - oktober (i samband med SSL-match) exakt datum meddelas efter sommaren

 
Innehållet på de fyra samlingarna kommer utgå ifrån Svensk Innebandys spelmodell och sista samlingen kommer vara en intern turnering där vi avslutar med att se en SSL-match tillsammans.
Utöver träningsinnehållet kommer även spelarna få med sig teoretiska kunskaper inom områdena hälsa/kost, fysträning, den mentala hälsan och innebandyns regler.
 
Förutom de fyra samlingstillfällena så ingår det även en T-shirt i anmälningsavgiften (finns i stl XS – XL som anges vid anmälan).

Kostnad per spelare

  • Anmälan senast sista anmälningsdag är 850 kr/spelare
  • Anmälan efter sista anmälningsdag är 950 kr/spelare

Anmälan

Anmälan sker genom att sätta in 850/950 kr per spelare på Skånes IBFs bankgiro: 5038- 7349 samt registrera er anmälan här. Det krävs alltså både att anmälningsavgiften och anmälan via hemsidan är oss tillhanda för att spelaren ska bli registrerad och kallad till samlingarna.

Observera att Skånes IBF inte fakturerar privatpersoner, betalningsansvaret ligger på den enskilda spelaren/föräldern! Detta oavsett om spelaren själv eller föreningen skall stå för anmälningsavgiften!

  • Tänk på att det blir 100 kr billigare då ni anmäler och betalar senast sista anmälningsdag! Vi kan inte heller garantera att anmälningar efter sista anmälningsdag tas emot.
  • Kontrollera gärna en gång extra så att ni anger rätt position, e-postadress och T- shirt storlek för spelaren/spelarna ni anmäler.
  • Det är inget krav att anmälan är förankrad i föreningen utan vem som helst (som är i rätt ålder och föreningsanknuten) får anmäla sig.
  • Glöm inte att märka vem inbetalningen avser!
    Exempel: Kalle Karlsson, Bolltrollarnas IBK, Spelarutveckling Pojkar 14

Övrigt

  • Spelarna står själva för sin mat under samtliga samlingar.
  • Det är självklart tillåtet att anmäla sig även om man inte kan delta på alla samlingar, så länge återbud lämnas i så god tid som möjligt.

Frågor om spelarutveckling?

Ellen Tillman
ellen.tillman@innebandy.se
040 - 600 59 64

Kallelse SpU-14år