Vi presenterar - Ulf Widell!

Publicerad
Ulf

Idag presenterar vi chefen - mannen, myten, legenden. Ingen mindre än Ulf Widell! Håll tillgodo. 

Ulf Widell, 61år, fru, 3 barn och 4 barnbarn. Jag har varit förbundschef på västsvenska sedan 1999 och innan dess jobbade jag på Fritid Göteborg md uthyrning av sporthallar bland annat. De sista åren där med jobbade jag med evenemang i Göteborgs Kommun, idrott som kulturella (har hälsat på Michael Jackson).

Min idrottsbakgrund är stabil - satt i min första styrelse när jag var 15 år och det var i Gullbergsbro BGK och något år efter detta även i Björkekärrs SK (fotboll). I min ungdom höll vi på med i princip alla idrotter både i organiserad form och spontant i Björkekärr där jag växte upp.

Innebandyn fick jag kontakt med någon gång under mitten av 80-talet då vi var ett gäng som började spela i Högsboskolans gymnastiksalar. 1987 anmälda vi oss till det seriespel som fanns i Göteborg och - man var fast. Min innebandykarriär innehåller följande föreningar: Robertshöjd BK, Slagbjörnen, SP92, Frölunda IBK, Kungälv IBK, Sportlife Kungälv, STC Kungälv och till sist IBK Kungälv. 1988 blev jag ledamot i förbundets tävlingskommitté och under åren 1992 - 1998 var jag ordförande samt satt i förbundsstyrelsen.

Det blev innebandy för att det var en ung, fräsch, utvecklande idrott speciellt i förhållande till fotbollen som jag i början även var aktiv i. Jag kommer alltid brinna för att vi skall vara så många innebandyspelare som möjligt och kommer alltid vilja skapa förutsättningar för detta.

Det största jag upplevt inom innebandyn är VM i Göteborg i december 2014. Ett magiskt arrangemang med en grym avslutning!

Det skall bli gott att träffa er alla ute i hallarna! Har du någon idé om vad vi skulle kunna göra för att bli fler, hör av dig

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS