Vi presenterar - Linda Lindskog!

Publicerad
Linda (1)

Jag heter Linda Lindskog, är ledamot i Västsvenska Innebandyförbundets styrelse med domarna som ansvarsområde. Har passerat 30 år och har nyligen utökat familjen till fyra medlemmar, sambo och två barn. Jag jobbar som Software Business Analyst inom logistik. När tid finns gillar jag att grilla. 

När jag var 12 år gick jag runt på skolorna i Mölndal för att sätta upp lappar om att starta ett flicklag i innebandy. Ett flicklag startades och innebandyn blev genast en sport som betydde mycket för mig! Under min resa inom sporten har jag spelat, varit ledare, dömt och är nu då med i styrelsen för VSIBF.

Att det blev just innebandy, beror på så många saker. Men att få vara en del av innebandyn har gett mig glädje, vänner för livet och personlig utveckling.

Mitt huvudansvar i styrelsen är våra domare. Under min tid tillsammans med domarkommittéen och coachgruppen har vi ändrat hur vi arbetar, förtydligat det ramverk som finns - PM och Kravprofil. Fokusområden i dagsläget är bland annat fördelning av domare på de olika stegen, fadderverksamhet, få fler damdomare och behålla dessa och lite till.

Att domare har en viktig roll i alla sporter är inget nytt för oss. Önskar ni diskutera utveckling så får ni gärna höra av er linda.lindskog@innebandy.se

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS