Välkommen, Annelie!

Publicerad
Annelie

På vårt årsmöte i juni valdes två nya styrelsemedlemmar in - Annelie Gustavsson och Niklas Sjöström. Det känns verkligen hoppfullt och spännande med dessa tillskott till vår styrelse! 

Först ut av styrelsens medlemmar att presenteras är Annelie Gustavsson. Välkommen, Annelie! Berätta lite om dig själv.

Bor i Lindome och har två vuxna barn. Jag gillar att träna och röra på mig. Det blir en hel del tid med familjen då båda barnen spelar innebandy men det finns alltid tid till vänner också. Emellan varven tar jag mig an katter som blivit övergivna innan de blir adopterade till sina riktiga hem. Till vardags arbetar jag som projektledare inom omlokalisering och ytoptimering på Volvo Groups fastighetsbolag.

Har en bakgrund inom ridsport där jag både har jobbat med tävlingshästar och haft egen. Spelat tennis som ung men aldrig innebandy mer än på idrotten i skolan. Blev involverad i innebandyn när dottern började spela 2008. Det började som caféansvarig för laget, sen som admin och kvinnligt stöd vid cuper då laget hade enbart manliga ledare. Någonstans på vägen blev det mer och mer engagemang inom föreningen och 2015 blev jag invald i Lindome IBK:s styrelse. I samband med det så blev jag också föreningens representant i Västsvenskas Hallklimatsgrupp. 2019 blev jag vald till ordförande i föreningen. Mitt första år präglades av Covid och alla de utmaningar vi stod inför som förening och samhälle. Avgick som ordförande här i början av juni och kände att det var rätt tidpunkt få kliva in i västsvenskas styrelse nu.

Brinner för det arbete som påbörjades med Hallklimatet vilket genom åren har övergått till att fokusera på värdegrund inom förbundet och innebandyn. Det är Värdegrundsarbetet som jag vill driva vidare inom Västsvenska Innebandyförbundets styrelse. Även arbetet med att driva en sport och dess klubbar framåt samtidigt som man måste ta hänsyn till att de flesta klubbar drivs enbart med ideella krafter utan anställda - att hitta den balansen. Jag ser fram emot att få lära mig mer hur ett distriktsförbund fungerar och i förlängningen även Svenska Innebandyförbundet.

Min superkraft är nog att jag alltid ställer upp för mina nära och kära samt att jag är väldigt anpassningsbar i alla olika typer av sammanhang.

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS