Inspirationsföreläsning i samband med årsmötet

Publicerad
Västsvenska IBF vill i samband med årets årsmöte bjuda på en inspirationsföreläsning med IFK Göteborgs Josefine van Ginhoven. 

Oavsett storlek eller geografi är vi övertygade om att i stort sett alla föreningar i Västsvenska Innebandyförbundets distrikt har en ambition att skapa attraktiva publikevenemang - i alla fall för seniormatcher - som skapar klubbkänsla och även sköna intäkter. 

Men hur skapar man attraktionen och hur drar man publik till matcherna - och då inte bara de egna medlemmarna? Och hur gör man det match efter match?


IFK Göteborgs publikrekryteringsansvarige Josefine van Ginhoven berättar om den blåvita publikboomen och hur de arbetar för att fylla Gamla Ullevi, match efter match. Utöver att berätta hur IFK Göteborg arbetar, kommer hon att skapa insikter och dela med sig av användbara tips som kan vara nyttiga i ert framtida publikrekryteringsarbete.

När: Torsdagen den 15 juni kl. 18.00
Plats: Mejeriet
Adress: Mejerigatan 1, vån. 1, 412 76 Göteborg

Anmälan
Anmälan om deltagande (max 2 personer/förening) ska vara Västsvenska Innebandyförbundet tillhanda senast söndagen den 11 juni. Anmäl er till vastsvenska@innebandy.se. Vi bjuder på lättare mat, meddela därför ev. matallergier.
Kallelse till årsmöte 2023 - Västsvenska (innebandy.se)

 

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS