De västsvenska lagen som ska till USM

Publicerad
Pixbo P16 Smal

Den 5-7 april arrangeras Ungdoms-SM (Innebandyfesten) 2024 i Växjö för flickor och pojkar 16 år. Totalt kommer 32 lag (16 flick- och 16 pojklag) att tävla.

Här finns all info: Ungdoms-SM - Svenska IBF (innebandy.se)

Landvetter IBK F16, FBC Partille P16 och Pixbo IBF P16 är de västsvenska lag som tagit sig till Växjö. Stort grattis till er! 


Varje lag kommer kort att presenteras innan april. Först ut är Pixbo IBF:s P16 som med ledarnas och lagets egna ord beskriver sina förväntningar och förhoppningar inför USM.

"Från ledarstaben så är våra förväntningar på denna gruppen att man vågar spela ut, visa vem man är på banan och omfamna och anta utmaningen som står framför dom. Sedan oxå viktigt att inte glömma att njuta oxå, inneabandy och tävla är roligt! Vi är övertygade om att om killarna träffar rätt på ovanstående punkter kommer vi oxå uppnå våra mål och förväntningar. 

Från spelarnas håll är det glasklart, killarna förväntar sig att dom tillsammans som grupp gör precis det som krävs för gå hela vägen, det är något majoriteten gnuggat för i 10 år tillsammans. Oavsett har dom lovat täck skott, käka motlägg och inte frukta någon!"

Ungdoms-SM - Svenska IBF (innebandy.se)

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS