VIBF fyller 40 år - nu startar jubileumsresan

Publicerad
Namnlös Design (2)
Under 2024 fyller Värmlands Innebandyförbund 40 år. Och det vill vi såklart uppmärksamma och fira tillsammans med er alla. Men istället för att fira en gång, vid en enskild tidpunkt och på en specifik plats, vill vi göra något som lever i hela Värmland över hela året och som inkluderar så många som möjligt. Därför ger vi oss ut på en jubileumsresa i distriktet!
Under året kommer vi att besöka varje enskild kommun och uppmärksamma och hylla en person, från den aktuella kommunen, som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet. De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

De utvalda personerna har olika roller, olika uppgifter och har varit verksamma olika länge. Några är unga och har nyligen startat sin resa inom den värmländska innebandyn, andra har lagt ner själ och hjärta i sporten under lång tid. Gemensamt för dem alla är att deras insatser och engagemang är avgörande för att sporten ska fungera, i alla led.

Så i den här jubileumsresan vill vi uppmärksamma både ädla medaljer och sportsliga framgångar och otaliga ideella timmar och intensivt arbete bakom kulisserna. En bred mosaik av människor och insatser som alla, på olika sätt, har tagit oss dit vi är idag eller som kommer att vara viktiga byggstenar i att forma vår framtid.

Hyllningarna kommer att ske i samband med matcher i de olika kommunerna och startskottet går redan 19 januari i samband med SSL-matchen mellan Karlstad IBF och Pixbo. Då kommer vi att uppmärksamma en person från Karlstadregionen.

Därefter går resan vidare under våren, kommun för kommun. Givetvis kommer ni att kunna följa allt via våra olika kanaler och vi kontaktar er föreningar inför besöket på just er ort.

Från VIBF:s sida ser vi mycket fram emot att få ge oss ut på denna hyllningsturné och vi hoppas att ni vill hänga med oss på resan runt om i distriktet!

Här följer ni löpande jubileumsresan 2024

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS