Populära nätverket ”Framtidens tränare” fortsätter – vill du vara med?

Publicerad
Framtidens Feb23
Vårt populära nätverk ”Framtidens tränare” får en fortsättning och vi välkomnar nu nya deltagare till gruppen. Är du 35 år eller yngre och har ett tränaruppdrag eller är nyfiken på ett i framtiden, tveka inte att höra av dig.
Under säsongen 2022/2023 startade VIBF nätverksprogrammet ”Framtidens tränare” i syfte att erbjuda personer upp till 35 år kunskap och inspiration inom ämnen som är avgörande för en tränarkarriär och samtidigt ett nätverk för utveckling och värdefulla erfarenhetsutbyten. 23 personer med olika erfarenhet och från en rad olika föreningar nappade på inbjudan och har setts regelbundet under den gångna säsongen.

Under denna säsong kommer digitala och fysiska träffar att fortsätta varvas och olika ämnen och teman kommer att finnas på agendan. Precis som tidigare leds de innebandyspecifika passen på golvet av tränarprofilen Ulf Hallstensson.

Personer upp till 35 år som idag är tränare eller som har ambitioner att inleda en tränarkarriär är välkomna att anmäla sig till nätverket. Du behöver alltså inte redan ha ett tränaruppdrag för att vara med i satsningen. I gruppen som startade förra säsongen återfinns flera personer som idag själva är spelare på seniornivå, men har en tanke om att de i framtiden vill ta steget över i en tränarroll. Kanske går du i samma tankar och vill fylla på med kunskap och inspiration?

Deltagande i Framtidens tränare kostar 1000 kr per person och faktureras antingen deltagaren eller deltagarens förening. Anmälan, som är bindande, görs till camilla.olsson@innebandy.se senast 24 augusti. OBS! Endast ett fåtal platser återstår, först till kvarn!

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS