Affisch att ladda ner - varför inga resultat på grön och blå nivå?

Publicerad
Ensam Kille Framför Målvakt

Varför redovisas egentligen inga resultat i matcherna för våra yngsta lirare? Nu kan du som förening ladda ner en affisch med info att sätta upp i hallarna, för alla som vill veta mer.

Det var på den senaste Tävlingskonferensen i februari som idén lyftes från en förening om att sätta upp info i hallarna om varför tabeller och resultat saknas på grön och blå nivå. Detta efter att föreningen sett ett behov av mer info och kunskap i ämnet för vårdnadshavare och publik.

På mötet beslutades att VIBF skulle ta fram ett förslag på affisch som alla föreningar som vill kan ladda ner och använda i sina hallar.

Affischen beskriver kortfattat varför tabeller och resultat saknas och det är sedan möjligt att scanna en QR-kod för att komma till ytterligare fördjupad information i ämnet och hänvisning till aktuell forskning.

   - Vi hoppas att affischerna kan bidra till ökad kunskap för den som är intresserad av ämnet. Det är så lätt att hamna i en uppfattning om att avsaknaden av resultat handlar om att barnen inte längre får tävla, när det i själva verket är ett beslut baserat på en rad olika forskningsrön med fokus på hur man kan främja barnens utveckling och positiva upplevelser av idrotten, säger Johan Libäck, utvecklingskonsulent hos Värmlands Innebandyförbund.

Klicka här för mer info och nedladdning av affischen

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS