Vinnare av InnebandyForAll-Stipendium 2024

Publicerad
IMG 3480

Årets stipendiater på spelarsidan!

Spelarna i fråga har påvisat goda egenskaper när det kommer både till innebandyspelaren och människan. De är goda ambassadörer för både vår sport innebandy samt vårt distrikt Gävleborg då de anammar idrottens värdegrund och lägger vikt vid värderingen kamratskap.

En stor del i spelarutbildningsprogrammet är kombinationen att möjliggöra utveckling både som människa samt som innebandyspelare. Att vara lyhörd, omtänksam, målmedveten och engagerad är centralt för dig som spelare att både kunna vara en viktig del av en grupp liksom att kunna ge dig själv möjligheten att bli en bättre innebandyspelare. I Gävleborgs innebandyförbund så är vår värdegrund av stor vikt och vi önskar ett stort engagemang i ordet kamratskap. Innebandy är en lagidrott och för att vara framgångsrik så är det viktigt att du bemöter lagkamrater med respekt och omtänksamhet, tar dig ann utmaningar med rätt attityd och försöker vara en förebild för lagkamrater och andra med ett stort engagemang.

Vinnarna är ambassadörer för #InnebandyForAlls varumärke och värdegrund. Våra byggstenar är att arbeta jämlikt, tillsammans och att brinna för vår sport men också våga testa nya idéer.

Vinnare 2024:

Kasper Wistbacka, Sandvikens AIK

Engla Lundberg, Gävle GIK

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS