Nyhet för denna säsong!

" />

Spelarutbildningen för födda 2009 - Nyhet

Publicerad
Fyra Bollar I Sekretariatet

Nyhet för denna säsong!

Denna säsong så kommer spelarutbildningen te sig en aning annorlunda för den äldsta gruppen på flick- och pojksidan. Vilket berör spelare födda 2009 säsongen 24/25.

Ledarstaber för respektive distriktslag, Gävleborg P16 samt Gävleborg F16, kommer att medverka på spelarutbildningstillfällena i januari, februari och mars. Det för att skapa en tydligare brygga mellan sista året på Gävleborgs spelarutbildning och efterföljande distriktslagsverksamhet. Distriktslagsverksamheten är en del utav spelarutbildningen till sin helhet och därav förändringarna.

Ledarstaberna kommer att följa de äldsta grupperna under dessa tre tillfällen och fokusera på att skapa relationer till innebandyspelaren och människan vid ett ännu tidigare stadie i jämförelse med tidigare. Vilket resulterar i att dessa tre spelarutbildningstillfällen blir en början av den nuvarande ”fas 1” för de spelare som önskar att vara med och konkurrera om en plats i distriktslaget. Vad som dock är viktigt att notera är att endast för att man medverkar vid dessa tillfällen under den andra halvan av denna säsong så skriver man inte upp sig för att medverka under nästkommande hösthalva, säsongen 25/26. Dessa tillfällen, tillsammans med två ytterligare tillfällen i april-månad, ses som en möjlighet för spelare födda 2009 att få känna på verksamheten och också få information om vad som komma skall tillsammans med att lära känna de ledare som senare kommer att utgöra ledarstaberna. Distriktslags-SM för spelare födda 2009 kommer därefter att gå av stapeln under januari-månad 2026. 

Så med andra ord, är du född 2009 och är intresserad och nyfiken på distriktslagsverksamheten – anmäl er till spelarutbildningen här

Vid frågor – mejla linus.nielsen@innebandy.se

Publicerad av Maja Nordin

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS