Landvetter IBK till USM

Publicerad
Landvetter

Den 5-7 april spelas Ungdoms-SM (Innebandyfesten) 2024 i Växjö för flickor och pojkar 16 år. Totalt kommer 32 lag (16 flick- och 16 pojklag) att tävla.

Från vårt västsvenska distrikt kommer tre lag: Landvetter IBK F16, FBC Partille P16 och Pixbo IBF P16. Stort grattis till er!

Idag presenterar Landvetter IBK F16 sig, för övrigt det enda tjejlaget från vårt distrikt som tagit sig hela vägen till slutspelet. 


Några ord från lagets ledare:

”Både ledare och klubben är otroligt stolta över våra tjejer och det hårda jobbet de har lagt ner för att ta sig som enda västsvenska lag på tjejsidan till USM slutspelet. Vi har mött riktigt tufft och bra motstånd i kvalet och ser nu fram emot att mäta oss med de bästa lagen i Sverige.

Vårat mål nu är att skaffa oss erfarenhet att tävla på högsta nivå, göra vad vi kan för att vinna, men framförallt skapa minnen som vi alla kan tänka tillbaka på med glädje. Vi tror stenhårt på våra tjejer, de kan gå hur långt som helst!”

Några ord från våra kaptener Filippa Stigen och Tilde Adolfsson:

”Vi är ett supergott gäng som kommer att göra allt vi kan för att ta oss så långt som möjligt och skapa många oförglömliga minnen tillsammans. Vi tror att det kommer bli väldigt många roliga och tajta matcher och målet är ju såklart att gå så långt som möjligt.

Att ta oss till festen är något vi har jobbat för hela säsongen så de känns väldigt kul att vårt arbete räckte och att vi nu är ett av Sveriges 16 bästa lag som slåss om guldet!!

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS