Flickorna kommer att ledas av:

Albin Stigmarker,
31 år gammal med rötterna i Mullsjö.
Spelat innebandy i 25 år och varit tränare i totalt 10 år både i ungdomslag och seniorlag. Tidigare tränare för Kungälvs damer och sedan tre år tillbaka tränare för Sandö IBKs herrar.

Ser fram emot uppdraget som distriktslagsledare enormt, en kul och lärorik del som ledare med ett unikt och speciellt slutmål att förbereda sig till. Som vinnarskalle finns egentligen bara ett mål oavsett vart, när och hur. Det är att vinna allt.

Patrik Magnusson,
Jag har precis fyllt 50 år och har 2 tjejer på 16 och 14 år och en kille på 10 år tillsammans med min sambo Marita.
Vi är en aktiv familj där alla spelar innebandy på olika nivåer i Lindome IBK, där är jag även ledare för F06/07. Med andra ord kretsar det mesta av vår fritid kring innebandyn.

På dagarna jobbar jag med provning och utveckling, det tänket tar jag gärna med till innebandyn för att hela tiden försöka få spelarna att alltid utvecklas, bidra och kännas sig delaktiga i ett starkt lagbygge.

För mig är det en stor ära att få vara ledare för västsvenskas distriktslag F06 och jag tackar för förtroendet. Jag har ca 10 års erfarenhet som barn och ungdomsledare inom lagidrott. Att träna och utveckla tjejer i den här åldern är oerhört roligt då tjejerna är lyhörda, bidrar med ett leende, ger allt på planen och får fantastiska minnen för livet.
Som ledare uppskattar jag just blandningen av olika spelartyper som bidrar till det kompletta laget så som allt från en orädd målvakt, hårt jobbande defensiv back till en outtröttlig och laglojal 2 vägs spelande center eller en riktig vass måltjuv.
Tillsammans med mina andra ledarkollegor och spelarna tror och hoppas jag att vi kan ”pussla ihop” ett riktigt komplett och konkurrenskraftigt distriktslag som kommer jobba riktigt hårt i alla situationer med fokus inställt på att spela sista matchen på distriktslags SM för F06

Hanna Järdhage
Jag är 21 år gammal. Min bakgrund som innebandyspelare sträcker sig tillbaka ungefär 16 år då jag började lira innebandy. När jag var ungefär 8 år startade IK Zenith innebandy upp sin verksamhet och jag spelade i IK Zeniths första flicklag. Sedan dess har jag stannat kvar i klubben och varit med på hela damsidans resa till där vi är idag och spelar i division 1. Under många år i Zenith var jag lagkapten för laget och engagerat mig mycket i och utanför, för att skapa en bra miljö i klubben.

År 2015 ungefär var jag uppe på selected player, efter att blivit inbjuden och år 2017 spelade jag distrikts SM i Umeå med flickor 00-truppen. Distriktslags-SM var en extremt rolig upplevelse och därifrån bär jag med mig många fina innebandyminnen.

Jag har även varit och tränat med Surte div.1 och varit utlånad till Marstrand på dubbellicens för att få spela på högre nivå när IK Zenith fortfarande låg i lägre divisioner. Idag spelar jag kvar i Zenith Damlag och pluggar på Göteborgs universitet till Arbetsvetare, vilket innebär att jag läser om organisationer och ledarskap.

Pojkarna kommer att ledas av:

Daniel Juhlin
Jag är 43 år är gift och har två barn som är 11 och 15 år gamla och är uppväxt i Västerås. Flyttade till Sveriges framsida 2001 och arbetar idag inom IT/Tech. Sport och idrott har alltid varit en stor del av mitt liv och har provat på allt från dans till fotboll, hockey och ett antal andra sporter.  

Innebandy har för mig kommit att bli en livsstil och jag är fullkomligt förälskad i sporten. Att ha förmånen att vara med om att se en spelare utvecklas inte bara spelaren utan också personen med tiden vi spenderar tillsammans i hallen är otroligt givande. Innebandy ligger i den absoluta toppen på listan av saker som ger mig glädje, inspiration och energi både som människa, ledare och spelare.  

Som person är jag rätt busig, bjuder gärna på ett gott skratt och vill se glädje i ögonen på människor runt i kring mig.  

Som ledare lever jag efter mantrat att tillsammans är vi som starkast och kan möta de allra största av utmaningar. Tydlig kommunikation, syfte och mål är viktigt. Kännetecken på mig som ledare är att jag har mycket energi, värnar om att vi inkluderar varandra och att jag med en bred innebandykunskap fokuserar på detaljerna i spelet och på spelaren. En innebandy som spelas med hög fart och framåtanda och som ger energi till gruppen står och brinner jag för.

Joachim Holst
Snart 49 år erfaren och inflyttad Mölndalsbo sedan 2017, efter 11 år boende utomlands, och har varit aktiv som idrottsledare sedan tidig tonåring inom ishockey, segling, fotboll och innebandy. 

Jag strävar alltid efter nya erfarenheter, lära mig av andra ledare, inte begränsat till idrott, utan även andra områden där man kan inspireras. I ledarrollen är jag trygg, beslutsam och långsiktig, där förberedelser är viktigt för att en prestation skall ge ett positivt resultat.

Brinner för att se spelare utvecklas genom aktiva beslut, förståelse för innebandyn som invasionsidrott, med de två delarna anfall (med boll) och försvar (utan boll). Viktigt att alla, spelare och ledare, gör jobbet för laget genom att höja sin egen prestation, vilja utvecklas och skapa rätt förutsättningar.

Tillsammans är vi oslagbara, vinst som gäller så klart!

 

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS