Stopp i Karlskoga för jubileumresan

Publicerad
Vi besökte en JAS-match mellan Karlskoga IBF och Karlstad IBF Ungdom den 7 februari.
Under jubileumsresan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Karlskoga kommun är domaren Pierre Malmgren. Pierre inledde sin domarkarriär i slutet av 90-talet hemma i Karlskoga. Efter flera år som distriktsdomare blev han till säsongen 2014/15 nominerade och antagen till att bli förbundsdomare. Redan under sin andra säsong som förbundsdomare fick han debutera i SSL dam. Totalt blev det drygt tre säsonger och totalt 37 uppdrag i världens bästa innebandyliga. Utöver sin egen domarkarriär har Pierre engagerat sig som domarcoach för att fostra framtidens domare. Pierre är en fin representant för de värmlänningar som dömt i högsta serien och för domarkåren som helhet.

Pierre tog emot blommor och en tavla från Michael Walkert, ledamot i Värmlands Innebandyförbunds styrelse och själv f.d. SSL-domare.

Publicerad av Johan Carlsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS