Ny i styrelsen - möt Jenny Johansson

Publicerad
Jenny Johansson Optimized

Vid årsmötet i juni valdes Jenny Johansson in som ny ledamot i VIBF:s styrelse. Vi passade på att kolla läget kring hur hon ser på uppdraget och vem hon är som person.

Vem är Jenny Johansson, berätta?

Jag är 26 år gammal och bor i Hagfors tillsammans med min sambo. Innebandy har varit en viktig del av mitt liv sedan jag var liten, och även om jag tvingades avsluta min egen spelarkarriär efter tre skador, har mitt intresse för sporten fortsatt att växa.

Trots att jag inte längre spelar, har jag fortsatt att vara engagerad på andra sätt. Under de senaste fem åren har jag varit ledamot i Hagfors IBS, och inför den kommande säsongen har jag fått möjligheten att bli vice ordförande, vilket jag ser fram emot.

Efter mina skador valde jag att fortsätta bidra till innebandyn genom att bli tränare och ledare. Det har varit väldigt givande att kunna stötta spelarnas utveckling och dela med mig av mina erfarenheter. För närvarande är jag också förbundskapten för flickor födda 2009, en uppgift som jag verkligen uppskattar. Dessutom är jag engagerade i VIBF:s utvecklingsgrupp sedan några år tillbaka.


Vad tänker du om styrelseuppdraget och vad hoppas du kunna bidra med i arbetet?

Jag ser verkligen fram emot möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av innebandyn i hela regionen.

Mitt mål är att fortsätta arbeta för spelarutveckling på alla nivåer och att stödja Värmlands fortsatta framgång inom svensk innebandy. Jag hoppas kunna bygga vidare på den positiva trenden vi ser idag, genom att främja goda träningsmiljöer, stärka samarbetet mellan klubbarna och stötta spelarna i deras utveckling.

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS