Munkfors andra stoppet i jubileumsresan

Publicerad
Munkfors
Vår jubileumsresa i samband med att vi fyller 40 år inleddes i fredags i Karlstad och stopp nummer två skedde igår när vi besökte Munkfors.
Under resan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Munkfors kommun blir f.d. spelaren Karin Hallberg. Karin började spela i Munkfors IBK 1994. Under sin tid i klubben var hon med om att gå upp till Elitserien två gånger. Under de två säsongerna Munkfors gjorde i Elitserien gjorde Karin flest mål, assists, poäng och matcher i laget, och hon blev även uttagen i U19-landslaget. Senare gick karriären vidare till Karlstad IBF och i Norge. Karin är en av allra de bästa spelarna från Munkfors någonsin och en stor symbol för innebandyn i kommunen.

Karin tog emot blommor och en tavla från Johan Carlsson, tävlingsansvarig på Värmlands Innebandyförbund.



Nästa stopp på resan blir i Arvika och det redan ikväll.

Här kan man se en sammanställning av alla stopp under jubileumsresan.

Publicerad av Johan Carlsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS