Karlstad första stopp på jubileumsresan

Publicerad
Elicia
I fredags 19 januari  inledde vi vår jubileumsresa i samband med att vi fyller 40 år under 2024. Första stoppet blev Karlstad och Karlstads kommun.
Under resan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Karlstads kommun blev domaren Elicia Vehkajärvi. Elicia är 20 år gammal och gör i år sin femte säsong som distriktsdomare. Hon utsågs säsongen 2021/22 till Årets unga domare i Värmland och är en distriktets mest lovande domare. Under den nuvarande säsongen har hon dömt sina första matcher i damer division 1 och det med mycket fina vitsord från domarcoacherna.

Elicia tog emot blommor och en tavla från Helena Bruzelius, ordförande Värmlands Innebandyförbund, och Camilla Olsson, kanslichef Värmlands Innebandyförbund.

Nästa stopp på resan blir i Munkfors och det redan 23 januari.

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS