Junior-DM under helgen

Publicerad
Tjejer Junior Dm
Under helgen genomförs junior-DM i Karlstad och Hagfors. Totalt är det tio lag anmälda i de båda klasserna och gör upp om titeln "Bäst i Värmland". Nytt för i år är att alla matcher kommer sändas på innebandy.tv.
Webbsändningar

Som nämndes ovan kommer alla matcher sändas på innebandy.tv och man kommer enklast åt dom via länken nedan:
https://www.innebandy.tv/team?name=varmlandsinnebandyforbund

Matcherna i junior-DM spelas i Karlstad (Hultsbergshallen) och Hagfors (Uddeholm Arena och Älvstrandshallen). I Hultsbergshallen är Karlstad IBF Ungdom medarrangör och i Hagfors är Hagfors IBS medarrangör.

DJ18

Fyra lag deltar i DJ18-klassen och det är Karlstad IBF Ungdom, GS 86 AIF/Munkfors IBK, Hertzöga BK och Hagfors IF Uddeholm som är deltar. Upplägget är att alla möter alla i enkelmöten i ett gruppspel och sedan går de två högst placerade lagen i gruppen till final.

Imorgon lördag spelar lagen två gruppspelsmatcher var i Hultsbergshallen. På söndagen åker de upp till Hagfors där de spelar den sista gruppspelsomgången innan finalen avslutar DM-helgen.

HJ18

Sex lag deltar och de är uppdelade i två grupper. Grupp A består av Hagfors IBS 1, Hultsberg IBF och Skoghalls IBK Utveckling. Grupp B utgörs av Karlskoga IBF, Hagfors IBS 2 och Karlstad IBF Ungdom.

På lördagen genomförs gruppspel i Hagfors där alla lag möter varandra i respektive grupp. På söndagen väntar semifinaler för de två högst placerade lagen i respektive grupp, och sedan en efterföljande final. För grupptreorna blir det en placeringsmatch

Speltid

Speltiden i både DJ18 och HJ18 är 3x15 minuter rullande tid (de tre sista minuterna i period 3 spelas med effektiv tidtagning). I slutspels- och placeringsmatcher blir det sudden death i max tio minuter om en match inte avgjord under ordinarie tid. Blir det inget mål under sudden blir det straffläggning enligt regelboken.

Publicerad av Johan Carlsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS