Jubileumsresan stannade till i Arvika

Publicerad
Peter Berntsson
Nya 40-årshyllningar blev det onsdag 24 januari, när vi besökte Arvika i samband med matchen i damer division 1 region, mellan Dotteviks IF och BKI Sunnanå.
Under jubileumsresan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Arvika kommun blev domaren Peter Berntsson. Peter dömde sin första innebandymatch redan 1985 och är av alla domare i Värmland, aktiva som pensionerade, den som dömt allra längst när han nu i år gör sin 40:e säsong som distriktsdomare. Det finns förmodligen inte en innebandyspelare i västra Värmland som inte haft Peter som domare och han är sedan lång tid tillbaka en person man verkligen förknippar med innebandyn i Arvika kommun.

Peter tog emot blommor och en tavla från Johan Andersson, ledamot i Värmlands Innebandyförbunds styrelse.

Nästa stopp på jubileumsresan; Filipstad 3 februari!

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS