Grums är senaste anhalten på jubileumsresan

Publicerad
1
Under mötet mellan Grums IBK och Kumla IBK i damer division 1 så uppmärksammades Grums representant i vår jubileumsresa.
Under jubileumsresan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Grums kommun är ledaren och tränaren Cornelia Proper. Cornelia började spela innebandy i Grums IBK som barn och fanns kvar i klubben fram till gymnasiet, och efter studier i Karlstad och Linköping så återvände hon hem till moderklubben 2019. Trots sin unga ålder har Cornelia blivit en viktig grundpelare i föreningen då hon både spelar själv, är tränare och sportchef samt även sitter i styrelsen. Cornelia visar ett fantastiskt engagemang för sina uppdrag och värnar verkligen om allt och alla. Hon är en mycket fin representant för alla unga eldsjälar inom värmländsk innebandy och för innebandyn i Grums kommun.

Cornelia tog emot blommor och en tavla från Thomas Gustafsson, ledamot i Värmlands Innebandyförbunds styrelse.



Nästa stopp i jubileumsresan blir Hammarö kommun den 21 februari.

Publicerad av Johan Carlsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS