40-årsresans andra del inleddes i Hagfors kommun

Publicerad
Hagfors40år

Under våren besökte vi tio kommuner för att uppmärksamma att förbundet fyller 40 år och nu under hösten väntar besök i de tio återstående kommunerna. Första besöket gjordes i fredags då det var Hagfors kommuns tur och vi besökte premiären i herrtvåan mellan Edebäck IBF och Filipstad IBK.

Under resan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Hagfors kommun är ledarna Michael och Cecilia Engh.
Ja ni läste rätt, det är två representanter för Hagfors kommun istället för en. Det gör kommunen till unik i 40 årsresan, men det är för att priset går till två fantastiska representanter för alla eldsjälar i Värmland. Som dessutom knappast går att skilja åt, de är ju ”Micke och Cicci” med hela Ekshärad och nästan hela kommunen. De båda är verkligen eldsjälar och föreningspersoner i ordens rätta bemärkelse. Deras hjärta för Ekshäradsbygden går långt utanför innebandyplanen och de bidrar på så många sätt till att Ekshärad verkligen lever och med det även Edebäck IBF.


Michael och Cecilia tog emot blommor och en tavla från Jenny Johansson, ledamot i VIBF:s styrelse.

Publicerad av Johan Carlsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS