Tack! - Maggan & Johan

Publicerad
Magganxjohan2

Personalförändringar på Gävleborgs Innebandyförbund!

När säsongen 2023-2024 avslutades, så avslutades också en till epok för innebandyn i regionen. En av våra eldsjälar och anställda, Margaretha Andersson har nu från och med 1/5 gått i pension. 

 

Margaretha eller ”Maggan” har gjort enastående insatser för förbundet och arbetat från Järvsökontoret med administration och föreningsstöd. Inte minst har hennes arbete med domartillsättning och stöd varit mycket värdefullt för Gävleborgs Innebandyförbund. Sedan samgåendet mellan Gästrikland och Hälsingland till Gävleborgs IBF har Maggan också haft en viktig funktion för att säkerställa ett så smidigt och effektfullt samgående som möjligt. Men hennes resa började långt före det och var nu fram till pensionen den som arbetat längst inom organisationen. Från Hälsinglands IBF till Gävleborgs IBF har Maggan varit en stöttepelare och en värdefull tillgång för innebandyn i regionen.

 

Nu tackar vi Maggan för många fina år tillsammans, vi minns med glädje och önskar att livet som pensionär blir fridfullt i Hälsingeskogarna. 

 

Även Johan Forsström som de två senaste åren har arbetat som domarutvecklare och domartillsättare inom GUD-samarbetet de två senaste säsongerna har avslutat sin anställning. Vi tackar Johan för sina insatser och arbetet med att bygga upp en stabilitet och likhet inom domarverksamheten de två senaste åren. Det har varit intensiva tider och arbetet med att skapa struktur i domarverksamheten har varit utmanande. Vi tackar Johan för hans stora tillgänglighet, tålamod och välvilja. Det har varit väldigt värdefullt! 

 

Gävleborgs och Dalarnas IBF söker tillsammans parallellt med ovan en idrottskonsulent. Läs mer här.

 

Tack Johan och Maggan för fina insatser och lycka till i framtiden! 

Publicerad av Maja Nordin

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS