Hej alla lag!

" />

DM - Meddelande från tävlingskommittén

Publicerad
Glada tjejer omfamnar sin målvakt

Hej alla lag!

 

Som ni säkert vet har vi under våren jobbat med att göra vissa förändringar runt DM och för er som var med på träffarna vi tidigare höll i juni har vi inte gjort några ändringar sedan dess, men vi vill ändå nu inför sommaren påminna om det som är nytt så ni har det med er i er planering inför hösten då det drar i gång igen.

 

Generellt så kommer vi vilja sträva mot att samla DM oavsett nivå under olika sammandrag och kommande säsong som kommer får bli lite av ett test att gå mot det hållet, även om vi inte kommer att kunna nå hela vägen fram i år.

 

För RÖD nivå och juniorerna är det planeringsmässigt inte några större förändringar. Vi har lagt gruppspelen till den 30/11–1/12 och finalerna ska spelas den 29-30/3.

Planeringsmässigt kommer vi att anpassa oss till USM och Innebandyfesten.

 

För senior nivå ligger gruppspelet planerat till helgen den 24–25 augusti. Denna gång ska samtliga lag som inte spelar i någon av SIBF:s serier spela gruppspel då vi frångår tidigare års upplägg med ett gruppspel 2. De föreningar som har lag i SIBF:s serier, dvs IBK Hudik, SAIK och GGIK kommer att vara direktkvalificerade för slutspel. (Lag som spelar i GUD div 1 damer och nedåt samt GUD div 2 herrar och nedåt ska alltså spela gruppspel.) Finalspelet är planerat till i slutet på mars eller början av april för att inte krocka med ev kval (datum fastställs senare).

 

Ovanstående gäller både flickor/pojkar samt damer/herrar. Vi återkommer givetvis med mer info under sommaren samt förtydligande kring vissa av datumen enligt ovan, spelplatser osv, men så ni vet så långt inför höstens planering. Ni kommer också att få uppdaterade bestämmelser under sommaren, vilket vi gick igenom på träffarna.

 

Om ni har funderingar kring att anmäla flera lag i samma klass, eventuella dispenser, nivåindelning på röd nivå eller något annat, ta kontakt med kansliet så reder vi ut det under tiden.

Håkan Ekdahl, Ordf GIBF:s Tävlingskommitté

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS