Vill du vara en av våra skolinstruktörer?

Publicerad
Skolbesok
Sedan en tid tillbaka jobbar vi på VIBF frekvent med att besöka skolor och fritidsverksamheter runt om i distriktet, i syfte att höja intresset för vår sport och locka fler barn och unga att testa innebandy. Nu letar vi efter fler personer som mot arvode kan hjälpa oss med dessa skolbesök. Är du en av dem?

Sedan starten har vi gjort 59 skolbesök och träffat över 3000 elever i förskoleklass till årskurs sex. Vi har besökt både idrottslektioner, fritidsverksamheter och prova-på-tillfällen av olika slag.

Som skolinstruktör hos oss åker du ut och håller pass i ovan nämnda verksamheter. Du får hjälp med ett upplägg från oss och får även med ett material att lämna till pedagoger/personal så att de själva sedan kan fortsätta med innebandy på egen hand.

Du får ett arvode för varje besök du genomför. Du förbinder dig inte att göra något visst antal besök utan ingår i så fall i vår instruktörspool där vi ställer frågor om specifika besök och datum, så får alla svara om det passar eller inte. Ett perfekt extrajobb för dig som exempelvis pluggar eller inte arbetar fulltid.

Låter det kul? Hör gärna av dig med ett mail till camilla.olsson@innebandy.se snarast möjligt. Berätta kort om dig själv och varför du skulle passa som instruktör hos oss.

Alla våra skolinstruktörer behöver uppvisa utdrag ur belastningsregistret, i enlighet med RF:s stadgar.

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS