Ny i styrelsen - Möt Björn Adolfsson

Publicerad
Bjorn Adolfsson

Vid årsmötet i juni valdes Björn Adolfsson in som ny ledamot i VIBF:s styrelse. Vi passade på att kolla läget kring hur han ser på uppdraget och vem han är som person.

Vem är Björn Adolfsson, berätta?

Jag är 41 år gammal och bor i Torrskog i Bengtsfors kommun. Jag har levt med idrott hela mitt liv och kommer från en familj som alltid har varit engagerad inom idrotten på olika sätt. Min moderklubb är Billingfors IBK, och jag var aktiv som spelare i 25 år, där jag spelade allt ifrån division 4 upp till näst högsta serien. 

Jag har även varit aktiv tränare på olika nivåer, från SSL ner till barn- och ungdomsnivå. Senast var jag med och tränade pojkar födda 2009.

Från och med den här säsongen har jag också en ny roll inom Skoghalls IBK,  som utvecklingsansvarig för barn och ungdom, något som jag ser fram emot att arbeta med.

Jag är även tränarutbildare och spelarutvecklare för Värmlands innebandyförbund. 

Yrkesmässigt har jag också arbetat med idrott under en längre tid, via sex år som verksam i olika roller hos RF/SISU Värmland.

Vad tänker du om styrelseuppdraget och vad hoppas du kunna bidra med i arbetet?

Jag ser fram emot att få bidra till den fortsatta utvecklingen av värmländsk innebandy. Det ska bli spännande att lära känna och lära av de andra styrelsemedlemmarna.

Jag känner mig privilegierad att få vara en del av, i mitt tycke,  ett av de bästa innebandyförbunden i Sverige, och jag hoppas att jag, via mina olika erfarenheter och infallsvinklar, kan bidra till den fortsatta utvecklingen av våra värmländska föreningar.

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS