Jubileumsstopp i Torsby

Publicerad
Linda Ranstrom
Ännu ett stopp på 40-årsresan och denna gång i  Torsby kommun som vi besökte i samband med matchen i damer division 3 västra mellan Lekvattnets BK och Skoghalls IBK Utveckling U.
Under resan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Torsby kommun är f.d. spelaren Linda Westh (f. Ranström).
Ett fåtal idrottare får möjligheten att utöva sin idrott på den högsta nationella nivån. Sannolikheten att lyckas göra det i två idrotter är närmast minimal. Linda tillhör den unika skara som uppnått just detta. Med Mallbacken spelade hon i Allsvenskan samtidigt som hon var en av de viktigaste och bästa spelarna i det Lekvattnet som tog klivet upp till Elitserien år 2000. Sejouren i där blev bara ettårig, men det Lekvattnet gjorde som lag och det Linda åstadkom som spelare har satte Torsby på den svenska innebandykartan för all framtid. Det gör henne till en mycket fin representant för innebandyn i Torsby kommun.

Linda tog emot blommor och en tavla från Johan Carlsson, tävlingsansvarig på Värmlands Innebandyförbund.

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS