Jubileumsresan gästade Hammarö

Publicerad
I samband med matchen i herrar division 1 mellan Skoghalls IBK och GS 86 AIF fortsatte vår jubileumsturné genom Värmland, med ett stopp på Hammarö.
Under resan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Hammarö kommun är ledaren och tränaren Hans Lundström.
Sedan 1986 har Hans Lundström varit engagerad inom Skoghalls innebandy. Hasse har genom åren haft i princip alla tänkbara roller i föreningen. Tränare för både herr- och damlaget, styrelseledamot, medlem i sportgrupper, speaker med mera. År efter år, säsong efter säsong, så har Hasse alltid funnits på plats i föreningen och lagt ner ett oräkneligt antal timmar för att göra det möjligt för andra att få spela innebandy. Hasse är urtypen av en eldsjäl inom den svenska idrottsrörelsen och en mycket fin representant för innebandyn i Hammarö kommun.

Hans tog emot blommor och en tavla från Ellen Myrén-Scott, ledamot i Värmlands Innebandyförbund styrelse.

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS