40 års-resan stannade till i Forshaga kommun

Publicerad
Vårens sista stopp blev i Forshaga kommun och närmare bestämt Deje, där kvalmatchen till herrar division 2 spelades mellan Olsäters SK och Grums IBK.
Under resan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Forshaga kommun är ledaren Henrik Berggren.
Henrik Berggren fick in innebandyfostran i Deje IBF och fortsatte sedan spela i Karlstads IBK. Men 2015 ville han spela innebandy på hemmaplan igen och valde då att starta upp en innebandysektion i Olsäters SK. Sedan dess har Olsäters Beavers funnits med i de värmländska seriepyramiden och det är mycket stor del tack vare Henriks stora engagemang och otaliga timmar bakom kulisserna. Henrik sköter de mesta i föreningen och utan han skulle nog inte Olsäters ha nån innebandyverksamhet. Henrik är en otroligt fin representant för alla eldsjälar i våra mindre föreningar som år ut och år in ser till att verksamheten kan fortsätta drivas.


Henrik tog emot blommor och en tavla från Anna-lena Kästel, ledamot i VIBF:s domarkommitté.Detta stoppet var det sista under våren, men resan fortsätter i september igen. Åtta besök återstår och resan kommer avslutas framåt jul- och nyårshelgerna.

Publicerad av Johan Carlsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS