Sista pusselbiten för ledarna hos P16 är på plats

Publicerad
Domare Tumme Upp
Vi kan med glädje berätta att vi fått klart med en fjärde och sista ledare för P16. Det är Martin Törnhjelm som kliver in. Här kommer en presentation av "Törna"

Vem är jag? 

Som sagt Martin Törnhjelm heter jag, 26 år gammal och är bosatt i Eskilstuna. Jag är en person som brinner för innebandy och utveckling. Är aktiv innebandyspelare i Skälby Sharks (som just nu kvalar mot allsvenskan), och har under säsongen hjälpt till som ledare i Torshällas JAS lag. 

 Bakgrund inom innebandyn? 

Började min karriär som innebandyspelare i Katrineholm i tidig ålder men efter att jag blev klar med skolan så blev det en flytt till Eskilstuna. Har under åren samlat på mig stor erfarenhet från allsvenskan och division 1 spel.

Under dessa år har jag hjälpt till och haft uppdrag som tränare i olika junior/ungdomslag. Har även spelat 3 distriktslags-SM under min junior/ungdomstid. Har alltid haft höga ambitioner både som spelare och tränare som jag vill fullfölja. 

 Förhoppning att på uppdraget? 

Att göra en fantastisk rolig, spännande och lärorik resa tillsammans med mina ledarkollegor samt alla spelare och samla på mig stor erfarenhet. Även att få vara med att uppleva ett SM i Umeå, man vet hur det var som spelare och är säker på att det kommer vara lika häftig upplevelse som ledare. 

 Vi hälsar Martin välkommen och gläds åt att han tillbringade hela gårdagen till att scouta spelare under slutspelen i Eskilstuna.

Publicerad av Jan Berg

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS