Förluster i andra gruppspelsmatcherna

Publicerad

Vi räckte inte riktigt till...

Tjejerna tar ledningen genom Tuva Bodiroza men Västerbotten kvitterar och tar ledningen innan första perioden är slut. I andra utökar Västerbotten både till 3-1 och 4-1. Vi vill mycket men har inte riktigt verktygen för att kunna riktigt hota Västerbotten som avslutar genom att göra 5-1 med 10sek kvar.

Killarna har en väldigt jämn match som står och väger i två perioder. Där Västerbotten tar ledningen efter nästa halva matchen men där vi kvitterar genom Filip Lundquist. I sista perioden så blir det lite som i matchen mot Skåne. Vi orkar inte riktigt i sista perioden utan faller igenom. Där Västerbotten gör tre mål på tre minuter och går ifrån till 5-1. Därifrån måste vi jaga men likt tjejerna så har vi inte riktigt verktygen för att kunna störa Västerbotten på allvar. Ett reduceringsmål kommer med ca 5min kvar av Samuel Ekvall. Dock så kommer vi aldrig närmre än så trots bra försök i 6-5. Till slut så avslutar Västerbotten med att göra 6-2 i öppen bur med 7sek kvar.

Vi får jobba vidare idag och ta en varsin seger kom igen nu Östergötland!