Fastforward Glada Tjejer I Klunga

Det här är vad vi gör och kan bidra med

Vi har under åren utvecklat en del koncept som vi genomför på skolor, i era befintliga lag eller rent av på ett läger i någon lämplig arena i Östergötland.

Kika nedan för ett urval av det vi normalt sysselsätter oss med. Skulle det finnas speciella önskemål så låt oss ta en diskussion kring det, vi kan säkert lösa npt bra och roligt.

Vi har till exempel varit en del av några lags teambuildingdagar. Finns det önskemål om en speciell gäst har vi ibland lyckats lösa det också.

Ett exempel på det är att vi tog med en dammålvakt till en förening som saknade damlag för att skapa relation och förebild.

Besök i skolan

Vi är ofta ute och visar upp innebandy på skolorna runt om i Östergötland. Det brukar vara ett välkommet inslag med någon utomstående som leder en idrottslektion.

Vi delar upp oss så att vi kör tjejerna för sig - helt enkelt för att de ska få vara ifred och våga ta för sig i större utsträckning.

Passar det alla inblandade kan vi ibland ha med oss en instruktör som tar hand om killarna samtidigt – låt oss ha en dialog.

 

 

Besök i befintliga lag

Det bästa vi vet – att få komma ut och leda och inspirera både spelare och ledare. Våra instruktörer håller en kort genomgång innan träningen med vad som kommer att ske på planen.

Vi försöker alltid att vara minst två instruktörer som håller i passet. Vi genomför passet med roliga och förhoppningsvis nya övningar.

Efter avslutat pass hålls ett avslutande möte med feedback tillsammans med befintliga ledare och övningarna som genomförts överräcks.

De ledare som deltar får ett inlogg för tillgång till vår övningsbank där man kan hitta många bra övningar.

Development Camp

Vårt flaggskepp ur ett behållaperspektiv. På dessa läger träffas vi under gemensam FFG-flagg och suddar ut allt vad föreningsgränser heter.

Vi kämpar och utvecklas tillsammans under en heldag ledd av våra fantastiska instruktörer.

Till dessa läger väljer vi ut de allra främsta av våra instruktörer som får den stora äran att öka farten på de östgötska ungdomarnas utvecklingskurva.

Dessa läger erbjuds tjejer från 12-16 års ålder och bedrivs på samtliga 3 lov. Höst- , sport- och sommarlov.

Syftet är att sprida kunskaper och lära känna varandra inför kommande distriktslags-SM och seniorspel.

Kom ihåg att kika på kalendern på vår startsida för datum och anmälningsmöjligheter!

 

Ledarutbildningar

Vi kommer mer än gärna ut och håller föredrag om vad man kan tänka på när man tränar yngre flicklag.

Vi tar med ett gäng härliga övningar som ni kan köra när andan faller på.

De ledare som deltar får ett inlogg för tillgång till vår övningsbank där man kan hitta många bra övningar.

Vår YouTube-kanal

På vår Youtube kanal hittar du många härliga klipp från vår verksamhet. Varför inte lägga lite tid på att lyssna på Stefan Hedlund eller Per Tjusberg som gästföreläser om att vinna matchen och anfallsspel.

Det går också att uppleva minne när vi tävlar om SM-bucklan under SDF-SM

Två Glada Tjejer Med Klubba
Fast Forward Girls YouTube-kanal

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS