Viktoria Gustafsson

Sist ut har vi vår teamledare, Viktoria Gustafsson. Vickan är anställd på Östergötlands Innebandyförbund för att driva Fast Forward Girls.

Hon är uppvuxen i Ljungsbro med mamma, pappa och lillebror, i dagsläget bor Vickan i Linköping.

Vickan är 23 år och har spelat innebandy sedan hon var 13 år. Då började karriären i Bergs IK, där hon idag är aktiv i damlaget.

Under gymnasieåren gick Vickan på NIU och hon har även spelat med Östergötland i SDF-SM två gånger.  

Hälsning från Vickan: ” Innebandy är som roligast när man har en bra gemenskap och glädje inom laget. Jag är jättetaggad på den här säsongen och jag hoppas att vi får träffa er alla innebandy-tjejer runt om i Östergötland! Och glöm inte att ha riktigt kul!”Vickan

Johanna Kulojärvi

Här har vi vårt tredje nyförvärv, Johanna Kulojärvi ifrån Boxholm där hon bor och är uppvuxen. Hon har spelat innebandy sedan hon var 7 år i Boxholms IBK men valde att lägga klubborna på hyllan våren 2019. Till vardags jobbar Johanna på förskola och har gjort det sedan hon tog studenten 2016. Hon gick NIU under gymnasietiden och har även varit ledare för flicklag i sin förening. På fritiden tränar hon crossfit, tittar mycket på serie (favoriten är Grey´s Anatomy) och umgås mycket med familj och vänner.

Hälsning från Johanna: ”Jag tycker att det ska bli jättespännande men framförallt roligt och utvecklande att få vara en del av det härliga FFG-teamet!”

Johanna

Lina Finnevidsson

Här har vi en tjej som ni känner igen, Lina Finnevidsson som varit med de tidigare säsongerna. Lina är 21 år och är född och uppvuxen i Motala med sin mamma, pappa och storebror. I dagsläget bor hon i Motala tillsammans med sin sambo. Hon har började spela innebandy i Solfjäderstaden IBK när hon var 4 år och har sedan dess varit aktiv, nu spelar hon i Linköping IBKs allsvenska lag. Under sin karriär har Lina även hunnit med att representera Östergötland i SDF-SM två gånger.

Till vardags pluggar Lina till barnskötare och elevassistent.

Hälsning från Lina: Det bästa med innebandyn är glädjen och gemenskapen i laget, att man skapar allt spel tillsammans. Att få vara med ännu en säsong med FFG ska bli väldigt roligt, att träffa alla härliga tjejer och bara ha kul och spela innebandy, det kan inte bli bättre!

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS